Ha kell egy jó tánciskola kezdő szinttől indulva, ne keress tovább

A Madách Tánciskola kezdő táncosoknak is tökéletes!
A Madách Tánciskola kezdő táncosoknak is tökéletes!

Ha szeretsz táncolni, talán már eszedbe jutott, mi kell ahhoz, hogy profi táncos légy. A Madách Tánciskola kezdő szinttől elindulva tud már tanítani, olvass tovább a részletekért!

A táncos karrier sokak álma. A tánc nyújtotta változatosság, a hozzá kapcsolódó szenvedély és az újabb és újabb feladatok színes és érdekes művészi életet nyújtanak a tánc művelői számára.

Mire lesz szükséged ahhoz, hogy te is ezt a csodálatos életet élhesd? Melyek azok a kihívások, amelyek egy profi táncos karrierje során  felmerülnek és hogyan lehet ezekkel megbirkózni? Ebben segítünk tisztán látni összeállításunkkal.

Sikerült bejutnunk a Madách Tánciskola  falain belülre, így a téma szakértőitől kaptunk tanácsot. Mivel egy nagy presztízsű intézményről van szó, szinte nem is volt kérdés, melyik iskolát válasszuk cikkünk elkészítéséhez. A Madách Tánciskola vendégeiként meghívást kaptunk a Zugló központjában lévő intézménybe.

Miért megfelelő a Madách tánciskola kezdő táncosoknak is?

Az intézmény alapítója, Sárközi Gyula, hosszú táncos karriert tudhat maga mögött. A klasszikus balett kiemelkedően sikeres művelője volt évtizedekeig. A Magyar Állami Operaház kartáncosa volt, majd balettmester és koreográfus-asszisztens. A Magyar Táncművészeti Főiskolán szintén egy évtizedet tanított. Ezután következett életében a Madách Tánciskola megalapítása, mely azóta is szünet nélkül képez ígéretes tehetségekből profi táncosokat.

Mi a siker titka és milyen módszerekkel érheted el?

A profi tanári kar elsődleges. Mindannyian volt táncosok, így pontosan tisztában vannak vele, mi kell a sikerhez. Kreatívak, energikusak, mindeközben mégsem feledkeznek meg a tánc nyújtotta öröm átadásáról. Az öröm nélkül ugyanis nem lehetséges kiemelkedő szintre jutni.

A másik előny a rendszeres fellépési lehetőség. A tánciskola kezdő és haladó szinten lévő növendékei egyaránt lehetőséget kapnak a félévi és év végi táncgálán  a színpadi fellépésre. Ha sikeresen szerepelsz a castingon, élesben is megcsillogtathatod a tudásod, a Bogármese vagy éppen a Pán Péter sztárjaként!

A képzés rugalmassága szintén egyedülálló. Saját iskolád mellett járhatsz a Madáchba táncot tanulni, de arra is lehetőséged van, hogy mindenféle ismeretet – a táncon kívülieket is – a Madách Tánciskola falain belül sajátíts el.

Sikeres volt táncosok tanárként, rugalmasság, céltudatosság, öröm – talán így tudnánk a legjobban összefoglalni, miért a Madách Tánciskola az a hely, ahol a legjobb eséllyel indulsz a profi táncos karrier felé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *